• 03
 • 02
 • 01
 • Dansk Varmekabel

  Gulvvarmesystemer
  HandyHeat er Dansk Varmekabels varemærke for El-gulvvarmesystemer. Dansk Varmekabel er en af de førende producenter af elektriske gulvvarmesystemer. Vi udvikler, producerer, leverer og markedsfører gulvvarmesystemer til alle slags gulve og gulvbelægninger - gulvmåtter - komplette gulvvarmesæt - varmekabler og termostater.

  Designservice
  Vi leverer ikke kun produkter, men tilbyder også designservice, hvor vi tilbyder et komplet system, der passer til din specifikke gulvkonstruktion og -belægning - uanset om det er et lille rum eller et helt hus.

  Danmark
  Vores adresse er i Hedensted, Danmark hvor vi har kontor- og produktionsfaciliteter.

  Leverer alle steder i verden
  Men vi leverer ikke kun produkter; vi tilbyder også fuld teknisk support til vore forhandlere, hvilket er en service, der gør os i stand til at distribuere vore produkter over hele verden!

  Industrivarmesystemer
  Vi leverer systemer og komponenter til en lang række formål: frostsikring, El-tracing af rør, beholdere, tanke og siloer, El-tracing til cementanlæg, El-tracing til asfaltanlæg, El-tracing til vindmøller, El-tracing til conveyorsystemer, varmeborde, gulvvarme i ladbiler, antikondens varmekabler for vinduer.

  Referenceliste for Industri

  Customer
  Plant Process
  United Conveyor Supply Co.
  Asnæsværket Flue gas Heat Tracing System for pipes, vessels and silos
  United Conveyor Supply Co.
  Kardia 1, Greece Flue gas Heat Tracing System for pipes, vessels and silos
  United Conveyor Supply Co.
  Kardia 2 Greece Flue gas Heat Tracing System for pipes, vessels and silos
  United Conveyor Supply Co.
  Elektranei, Lithuania Flue gas Heat Tracing System for pipes, vessels and silos
  United Conveyor Supply Co.
  Zhaijang, China Flue gas Heat Tracing System for pipes, vessels and silos
  Vestas Blades A/S
    Heat Tracing
  Hosch GmbH
    Heat Tracing Systems for Conveyors
  Holvrieka A/S
    Heat Tracing Systems for pipe and tanks
  MAN B & W Diesel
    Heat Tracing Systems
  Kemp & Lauridzen A/S
    Weather system
  Tjæreborg Industri A/S
    Heat Tracing systems
  Johnson Controls Denmark A/S
    Heat Tracing systems
  Nilfisk Alto
    Frost protection
  JUAL A/S
    Frost protection
  Industrivarme A/S
    Heat Tracing Systems
  Esbjerg Kommune
    Heat Tracing of water treatment system
  Carlsberg Danmark A/S
    Heat Tracing Systems

  Teknisk support og service
  Som virksomhed arbejder vi professionelt, dynamisk og fordomsfrit - klar til at forme fremtiden. Uanset dit krav til gulvvarme, er vi klar til at yde dig en service, der er personlig så vel som professionel! • Profil

  Vi skaber fremtiden ved hjælp af vores opfindsomhed og aktiviteter. Dansk Varmekabels nøgleord er: Ærlighed, seriøsitet, dynamik, tilpasningsevne, fleksibilitet og åbenhed. Disse generelle karakteristika udgør en del af vores organisation og er fundamentale for vores virksomhedskultur. Kærnen i vores virksomhed er vores medarbejdere, deres evne til at skabe fremtiden ved opfindsomhed og aktivitet, og tilpasning til markedet uden at gå på kompromis med vores holdning til miljøet.

  Konkurrencedygtige kvalitetsprodukter
  Vores mål er at behandle vores kunder med respekt, værdighed og præcision og at levere markedets mest konkurrencedygtige kvalitetsprodukter. • Garanti

  Dansk Varmekabel A/S giver 10 års garanti på varmekabler og måtter og 2 års garanti på termostater. Uden skadevirkning på krav som brugeren (kunden) måtte have til forhandler eller detailhandler, har kunden producentens garanti under følgende betingelser:

  1. I tilfælde af at et nyt varmekabel/måtte og tilhørende komponenter udviser produktions- og/eller materialefejl inden for 10 år (varmekabler/måtter) og 24 måneder (termostater) efter købet, vil Dansk Varmekabel A/S for egen regning og uden omkostninger enten erstatte enheden med en ny, tidssvarende model eller reparere den pågældende enhed.
  2. Denne garanti gælder ikke, hvis fejlen ved enheden skyldes ukorrekt behandling og/eller, at man ikke har fulgt de anvisninger, som blev givet i brugsvejledningen.
  3. Denne garanti gælder ikke for service udført af den autoriserede forhandler eller kunden selv (f.eks. installation, konfigurering eller indlæst software).
  4. Købskvitteringen og dato for købet er påkrævet som bevis for, at garantien skal gøres gældende. Krav på garantien skal fremsendes inden for to måneder efter, at garantiforpligtelsen er blevet åbenbar.
  5. Denne garanti gælder for nye varmeenheder købt inden for EU.
   Denne garanti er udstedt af Dansk Varmekabel A/S.
  6. Alle andre krav, der måtte forekomme ved eller i forbindelse med enheden, er ikke omfattet af denne garanti. Intet i denne garanti skal forsøge at begrænse eller udelukke en kundes lovmæssige rettigheder eller fabrikantens garantiforpligtelse ved død eller personlig skade, der er et resultat af dennes forsømmelighed.
  7. Garantiens varighed forlænges ikke pga. service udført under garantiens betingelser.
  8. I tilfælde af, at der ikke eksisterer en garantiforpligtelse, forbeholder Dansk Varmekabel A/S sig retten til at fakturere kunden for den udførte erstatning eller reparation.
  9. Ovenfor nævnte forudsætninger indebærer ikke ændringer i bevisbyrden til skade for kunden.

   For at bringe denne garanti i anvendelse, kontakt venligst Dansk Varmekabel A/S' telefonservice eller Deres autoriserede HANDYHEAT-forhandler. Det relevante nummer findes i den medfølgende brugsvejledning.

  HANDYHEAT er et varemærke produceret af: Dansk Varmekabel, Danmark